Ett namn betyder så mycket

Har ni svårt att bestämma dig för vad er nyfödde son ska heta? Jag har ett förslag: skriv upp namnen på de värsta diktatorerna och mest avskydda personerna genom tiderna, lägg lapparna med namnen i en hatt och dra valfritt namnförslag till den lille.
Vet inte riktigt om det var så som ett par i USA (var annars?) gjorde, men de har i alla fall en treårig son som de har döpt till Adolf Hitler. Den lille krabaten har nu omhändertagits av de sociala myndigehtern
eftersom "det kan jämföras med misshandel" att heta samma sak som en av världens mest hatade män genom tiderna.

Tänk om fler av parets bekanta följde deras exempel och döpte sina barn efter tyranner. Fröknarna på dagiset skulle få fullt upp med att ropa på lille Idi Amin, Pol Pot Jr eller Kim Jong Il d.y.
I artikeln tas ett annat exempel på ett barn som har omplacerats för sitt namn upp. Men i det här fallet hade de nya zeeländska föräldrarna i alla fall lite humor. Eller vad sägs om Talula Does The Hula From Hawaii? Jag skrattar i alla fall hornen av mig!

Bröööl out!

Kommentarer
Postat av: Ma

Jag tror dock inte att det endast var namnet på ungen som fick socialen att reagera, men det var nog en bidragande orsak till att de reagerade. (Är föräldrarna knäppa i skallen eller?)...

Postat av: Helgot

Nej, det var nog bara den utlösande faktorn. Skulle nog satsa en slant på att föräldrarna har både en och två skruvar lösa. Varför döpa sin son till något som ger såna hemska associationer?

2009-01-15 @ 17:40:23
URL: http://helgot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0