Wilde har ordet

Hej på er vänner! Dags för ett nytt citat. Denna regniga novemberkväll blir det allas vår favorit Oscar Wilde som får äran att gästa denna blogg, med ett väldigt träffande citat:

"Vem som helst kan hysa medkänsla med en vän i hans lidande, men det fordras en verkligt fin natur för att sympatisera med en vän som har framgång"
- Oscar Wilde

Jantelagen, någon?

Bröööl out!

Trivs i människobyn

Hej på er! För någon vecka sedan kunde jag fira ettårsjubileumet av min flytt från skogen in till den mänskliga världen. Ja, människobyn om man så vill. Och jag har kommit fram till att jag saknar skogen och mina älgsklingar allt mindre. Det beror kanske på att det börjar bli rätt kallt ute. Så här års är det inte alls kul att vara älg och bo i skogen, kan jag meddela. Inte nog med att det är älgjakt och en massa skjutglada jägare lösa i skogen, dessutom börjar kvicksilvret krypa ner under nollstrecket och göra att man nästan fryser hornen av sig.

Nej, det är bara att konstatera. Jag blir mer och mer adapterad till den mänskliga världen för varje dag som går. Vem vet, om ett par år kanske jag också går omkring med kläder på mig...

Bröööl out!

RSS 2.0