Som regisserat av Hollywood

Foppa gjorde comeback i MoDo och elitserien i kväll. Och vilken comeback sen! Foppa spräckte nollan tidigt i första perioden och MoDo drog sedan i från och vann med 4-1. Kan det bli bättre? Det skulle ha varit att Foppa gjorde hattrick eller nåt.
Mycket kul att se att han är tillbaka och håller på högsta nationella nivå. Men själv är han givetvis missnöjd med sin insats. Har Foppa någonsin varit nöjd med en match? Frågan är om han ens var nöjd med sitt "Kenta Nilsson-mål" i OS-finalen -94 eller om han hade tänkt göra ytterligare en dragning...

Nåja, jag tänker inte ta ut något i förskott. En match gör ingen säsong, eller vad man ska säga. Än är det långt kvar innan Foppa är i toppform. Jag håller klövarna för att foten håller. Snälla, snälla, snälla.
Det är ju artister som Foppa som behövs för att svensk hockey ska komma på rätt köl igen. Men med tanke på segern i Sweden Hockey Games (jag vägrar att skriva det nya namnet på turneringen) så verkar det blåsa rejäl medvind i svensk hockey just nu. Måtte det fortsätta så.

Bröööl out!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi får hoppas att medvinden fortsätter!

2009-02-12 @ 21:38:50
Postat av: Helgot

Absolut! Det vore ju rena drömmen om Foppa scorade även i nästa match!

2009-02-12 @ 21:43:53
URL: http://helgot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0